Kenapa Syamsul Yusuf Berpuashati?

Inginkan Umrah Yang Luar Biasa? Umrah Yang Menyentuh Jiwa?

BERSAMA KAMI MENYELUSURI

JEJAK SIRAH RASULULLAH

& PARA SAHABAT R.A

Berjalan, Melihat & Menafsir Sirah Junjungan Besar

Nabi Muhammad S.A.W

Perjalanan Zahiri, Pengisian Rohani

MUTAWWIF BERPENGALAMAN

Hayat Go Holiday adalah satu platform promosi bebas bagi mempromosikan pakej-pakej umrah & perlancongan anjuran Alirfan Co. Travel & Tours Sdn. Bhd. (No. KPLN 7287) sebuah syarikat perlancongan yang berdaftar dengan pihak Kementerian Perlancongan serta mempunyai rekod pengendalian perlancongan yang baik sepanjang pembabitan mereka dalam dunia umrah, haji & perlancongan ke seluruh dunia.

Hayat Go Holiday percaya, bahawa setiap kita rakyat Malaysia amat memerlukan suatu destinasi untuk merehatkan minda, mendamaikan jiwa, menyegarkan mata dengan berkunjung ke destinasi-destinasi pilihan selepas penat lelah berkhidmat, mencurah tenaga dan bakti saban hari dalam sektor kerajaan mahupun swasta.

Dengan mengutamakan konsep "Islamic Tourism" atau Perlancongan Islam yang bukan sahaja melihat dengan mata zahir tetapi turut menyerap rasa, menghadam suasana yang mampu memantapkan keimanan kita kepada Yang Mencipta alam ini, melahirkan rasa kagum akan kehebatan-Nya dan mampu merafakkan rasa syukur atas segala kurnia dan nikmat yang telah Allah berikan sepanjang hidup ini.

Inilah matlamat seorang Muslim dalam menjelajah dibumi Tuhan yang Maha Pengasih dan Maha Penyayang yang pada segala kejadian dan ciptaan-Nya dimuka bumi ini adalah tanda-tanda kebesaran-Nya dan kewujudan-Nya. Pandangan yang dicerap dengan mata hati ini sepatutnya akan melahirkan rasa betapa kerdilnya diri dan seterusnya mengakui bahawa Dialah Yang Maha Besar & Agung.

INFO PENTING:: Hayat Go Holiday bukanlah sebuah syarikat. Ia adalah individu. Oleh itu Hayat Go Holiday tidak sama sekali menerima bayaran muka atau apa sahaja bayaran, sebaliknya anda nanti akan kami ketemukan dengan wakil syarikat yang berdaftar dengan Kementerian Perlancongan untuk urusan berkaitan. Kami hanya platform bebas mempromosikan pakej-pakej pilihan yang dikeluarkan oleh beberapa syarikat kenalan sahaja.

- Siapa Kami? -

Logo Irfan Travel.png

JOM KEMBARA BERSAMA KAMI

DI BUMI EROPAH

Jom Melancong Bersama Kami

UMRAH

Kembara Sentuhan Kalbu

CHINA

Kembara Laluan Sutera

EROPAH

Kembara Antara Benua

KEMBOJA

Kembara Harmoni Ukhuwwah

- masih dalam pembinaan -

INDONESIA

Kembara Budaya Serumpun

AKAN DATANG

Akan Datang

- masih dalam pembinaan -

- Jom Like Page Hayat Go Holiday -